Merkez Yerleşke, Kütüphane ve Eğitim Fakültesi Erişilebilirlik Çalışmaları

30 Aralık 2020, Çarşamba 409

Üniversitemiz Engelsiz Birim Koordinatörlüğü tarafından Merkez Yerleşke, Kütüphane ve Eğitim Fakültesinde yapılan erişilebilirlik çalışmaları hakkında toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Peker, Engelsiz Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kemal Afacan, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Cansız, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Serden Başak, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Muhammet Kızıl, Engelsiz Birim Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Mustafa Ceylan, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Şube Müdürü Serdar Özden ve Şube Müdür V. Çağlar Yazıcı katılım sağladı.

Toplantıda Merkez Yerleşke, Kütüphane ve Eğitim Fakültesinde yapılan erişilebilirlik çalışmaları değerlendirildi. Engelsiz Birim Koordinatörlüğü ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından kampüs binalarında ve açık alanlarda yapılması planlanan erişilebilirlik çalışmaları için yerinde tespit çalışmaları yapıldı.