Erişilebilirlik Çalışmaları İle İlgili Toplantı Gerçekleştirildi.

03 Kasım 2020, Salı 161

Üniversitemiz Engelsiz Birim Koordinatörlüğü tarafından erişilebilirlik ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hüseyin Peker, Engelsiz Birim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Kemal Afacan, Eğitim Fakültesi Birim Sorumlusu Doç. Dr. Mustafa Cansız, Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanı Muhammet Kızıl, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Serden Başak, Yapı İşleri ve Teknik Daire Şube Müdürü Serdar Özden, Engelsiz Birim Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Mustafa Ceylan ve Çevre Mühendisliği Bölümü Dr. Arş. Gör. Elanur Adar katıldı.

Toplantıda üniversitemiz kampüslerindeki binaların erişilebilirliği ile ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi. Kampüs ve eğitimde erişilebilirlik alanlarında yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüşler paylaşıldı.